SERVEIS

Sala de Fitness

És un espai on podràs treballar les diferents qualitats físiques bàsiques (força, resistència, flexibilitat i velocitat), utilitzant diferents màquines i/o materials.

Dins de la sala de fitness trobaràs diferenciar diferents zones d’entrenament:

Zona cardiovascular: Trobaràs diferents màquines per treballar la resistència.

Zona de màquines Isocinètiques: consisteix en maquinària guiada on podràs treballar la diferent musculatura de forma específica. És una bona manera d’iniciar-se en els diferents treballs de força.

Zona de pes lliure: principalment per abonats que ja estiguin iniciats en el món del fitness ja que per realitzar els exercicis és imprescindible tenir un bon control corporal i un alt coneixement de la tècnica d'execució per evitar lesions.

Serveis a la sala de Fitness

Assessorament tècnicA la sala de fitness, durant els horaris amb presencia física del tècnic de sala, podràs sol·licitar la teva rutina d’entrenament i gaudiràs d’un assessorament tècnic per tal de poder comentar, preparar, planificar i valorar el teu entrenament amb l’objectiu de poder treballar de forma segura, evitant lesions innecessàries.

Entrenament personal: Amb el servei d’entrenament personal assoliràs els teus objectius mitjançant un pla d’entrenament personalitzat on el tècnic especialista t’acompanya i guiarà en tot moment per aconseguir els resultats esperats. Informa’t sense compromís a la sala de fitness i/o recepció!

Sessions d’entrenament exprés: L’oferta de sessions d’entrenament exprés de curta durada que s’ofeixen a la sala de fitness.

Cada activitat tindrà una duració de 30 minuts i estan programades per poder treballar diferents parts del cos. Aquestes estaran dirigides en tot moment per un tècnic especialista amb l’objectiu de aconseguir un òptim rendiment.

A continuació presentem les diferents sessions d’entrenaments exprés programades:

Abdominals Express: Sessió de 30 minuts instruïda per un tècnic/a, destinada a un treball localitzat del core amb l'objectiu de treballar la musculatura estabilitzadora que involucra els abdominals, les lumbars i els músculs de la pelvis. Ideal per combinar-la amb altres sessions o un entrenament propi de la sala de fitness. Aforament màxim: 10 persones.

Estirament Express: Sessió de 30 minuts intruïda per un tècnic, destinada a la millora de la flexibilitat i com a complement després d'una sessió d'entrenament a dirigides o a la sala de fitness. Aforament màxim: 10 persones.

Cardio Express: Sessió de 30 minuts instruïda per un tècnic, destinada a un treball explosiu y molt intens amb l'objectiu de treballar la capacitat cardio vascular amb moviments que impliquin tot al cos, intentant aconseguir mantenir les pulsacions elevades durant tota la sessió. Ideal per combinar-la amb altres sessions o un entrenament propi de la sala de fitness. Aforament màxim: 10 persones.

Tonificació Express: Sessió de 30 minuts instruïda per un tècnic, destinada a un treball força amb el propi cos y amb material extern amb l'objectiu de potencia la musculatura amb exercicis funcionals i d’alt intensitat. Ideal per combinar-la amb altres sessions o un entrenament propi de la sala de fitness. Aforament màxim: 10 persones.

Activitats Dirigides

Aconsegueix una actitud positiva, amb la millor oferta d'activitats dirigides, dissenyades per a tota mena de públics. Tonificació, Cardiovasculars, Cos i Ment, Aquàtiques, Infantils…

Descobreix les teves preferides!

Cursets de natació

T´oferim una àmplia gamma d´activitats aquàtiques i cursets de natació perquè puguis treballar en grup o individualment. Disposem d'un equip qualificat de professionals dedicats a tu, perquè gaudiu de les millors instal·lacions a Montcada Aqua.

Descobreix les teves preferides!

Servei d'armariets

Disposem d'armariets tant d’ús puntual, que funcionen amb candaus que els usuaris han de portar de casa, com de lloguer perquè te n’oblidis d’anar carregant la bossa.

Les guixetes de lloguer tenen un cost trimestral de 23.93 €/mes.

Contracta ara la teva guixeta de lloguer i oblida't d'anar carregat amunt i avall!